Showit website template

Your interior designer

Your interior designer is ontworpen voor Showit en perfect voor creatieve ondernemers en dienstverleners. De look & feel is warm en stijlvol en ontworpen om websitebezoekers om te zetten in nieuwe klanten! Het bevat verschillende pagina's, waaronder een blog om tips & tricks te delen! Het is volledig aanpasbaar aan jouw bedrijfsuitstraling. Verander eenvoudig kleuren, lettertypen, afbeeldingen en tekst en in een mum van tijd heb je een prachtige website!

€295,- excl. BTW

view demo

Koop het template


What's included?

TEMPLATE PAGINA'S

✧ Home
✧ Services
✧ Reviews
✧ Blog
✧ Single post
✧ Blog category
✧ About me
✧ Contact

INCLUSIEF

✧ Volledig aanpasbare website template voor Showit
✧ Tekstuele handleiding en checklist
✧ Newsletter templates
✧ Social Media templates

Waarom
een Showit template

Geen codering
Geen Photoshop
Je bent vrij in het ontwerpen, alles is mogelijk!
Eenvoudig te gebruiken met drag & drop
SEO Friendly
instagram integratie 
mobile responsive

Hoe werkt het?

→ Claim jouw domeinnaam
→ Meld je aan voor Showit
→ Koop je favoriete template 
→ Voer je share-key in Showit 
→ Pas je template eenvoudig aan met de handleiding
→ Lanceer jouw nieuwe website

Veel gestelde vragen

Een websiteplatform met drag en systeem waarmee je eenvoudig je website kunt maken en aanpassen.

Je hebt een Showit-abonnement (inclusief hosting) en een domein nodig.

Absoluut! Ik heb een paar andere websiteplatforms gebruikt en Showit is verreweg het gemakkelijkst te gebruiken. Showit heeft ook veel geweldige zelfstudieartikelen die al je vragen beantwoorden, evenals een snelle en responsieve klantenservice via chat of e-mail.

Ja! Je kunt trefwoorden, afbeeldingsbeschrijvingen en links toevoegen om je site te optimaliseren voor zoekmachines.

Showit heeft meerdere verschillende betalingsopties op basis van wat je nodig hebt voor je website vanaf $ 19/maand (jaarlijks gefactureerd). Als je een blog hebt of wilt, zijn de middelste opties voor $ 24/maand (jaarlijks gefactureerd) de beste optie. Je kunt een WordPress-blog naadloos integreren met jouw website.

Je kunt letterlijk alles in het template aanpassen. Je kunt de kleuren, lettertypen, lay-outs en al het andere aanpassen. Je kunt me ook altijd een bericht sturen met specifieke aanpassingsvragen.

Ja! Met Showit kun je jouw oude blog migreren naar de servers van Showit. Showit doet zelfs het technische werk voor je, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Absoluut! Dit is een pakket dat ik aanbied waarbij je een template kunt kiezen en ik zal het speciaal voor jou aanpassen.

Please note...

Dit template is alleen compatibel met een Showit-website waarvoor een Showit-abonnement vereist is. Vanwege het digitale karakter van dit product zijn er geen refunds mogelijk.