Ben je er klaar voor om jouw bedrijf alles te geven wat je in huis hebt? Laat ons een merk ontwerpen dat jouw visie weerspiegelt en een op maat gemaakte website creëren om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Er is geen betere manier om een indruk te maken dan met een opvallende identiteit. We zijn hier om je te begeleiden op jouw weg naar succes.

binnen 4 weken online!

Een professionele website

Vraag jij je af of een website template op maat iets voor jou is?

Dit pakket is voor jou als...

JE geen budget hebt voor een custom website

Door een template aan te passen, kun je een uniek ontwerp krijgen zonder de extra kosten van het helemaal opnieuw ontwikkelen van een aangepaste website.

je snel jouw website wilt lanceren

In een template zijn de basi slay-out en functionaliteit al ingebouwd. Dit bespaard tijd en kan ervoor zorgen dat je jouw  website snel operationeel kunt krijgen.

Je een professionele uitstraling wilt van jouw bedrijf

Een ontwerper kan ervoor zorgen dat de website visueel aantrekkelijk is, gemakkelijk te navigeren en geoptimaliseerd is voor bruikbaarheid.

What's included?

tijdlijn: 4 weken

Investering €1250

  • Showit template
  • Toevoegen van websitetekst en afbeeldingen van de klant
  • Responsive design voor mobiel
  • Integratie van sociale media
  • Foto optimalisatie
  • Basis seo voor pagina's en afbeeldingen
  • Opzetten van wordpress blog (indien nodig)
  • 2 correctierondes

Vragenlijst invullen

templates

Veel gestelde vragen

Letterlijk van alles en nog wat; afbeeldingen, kleuren, lettertypen en zelfs de lay-out

Voordat we beginnen met het aanpassen, moet u uw branding, afbeeldingen en websitetekst insturen. Je hebt ook een Showit-abonnement (inclusief hosting) en een domein nodig om je website op te zetten.

Als je een verkooppagina nodig hebt, kunnen wij deze toevoegen! Tegen een meerprijs kunnen extra pagina's aan uw aangepaste sjabloon worden toegevoegd

Ja! Showit bevat basis SEO-instellingen, zoals alt-tags, metatitels en beschrijvingen. Bij deze service is ook beeldoptimalisatie inbegrepen.

Naast de prijs van de op maat gemaakte template, moet je je ook abonneren op Showit. Showit heeft meerdere verschillende betalingsopties, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je website, beginnend vanaf $ 19/maand (jaarlijks gefactureerd). Je moet ook een domein kopen.

Nee, de huisstijl is niet inbegrepen. Je hebt al een merkidentiteit nodig voordat we een websitetemplate voor je kunnen aanpassen. Wij bieden wel semi custom huisstijlen aan of kunnen met je meedenken om een huisstijl met jou te ontwikkelen!

Klaar om je droomwebsite te lanceren?

get in touch