Overweeg je een webdesigner in te schakelen om je websitetemplate aan te passen? Het is een slimme keuze, vooral als je een beperkt budget hebt of een strakke tijdsplanning hebt. Hiermee kun je snel en betaalbaar een professionele website hebben, zonder de extra tijd en kosten om het vanaf nul op te bouwen. Je krijgt nog steeds een website die helemaal van jou is, met jouw eigen input, lettertype's, kleurenpalet en jouw merkidentiteit.

Laat ons je helpen om een nieuwe website te creëren die niet alleen esthetisch is, maar ook een professionele uitstraling geeft aan jouw bedrijf. 

binnen 4 weken online!

Een professionele website

Vraag jij je af of een website template op maat iets voor jou is?

Dit pakket is voor jou als...

JE geen budget hebt voor een custom website

Door een template aan te passen, kun je een uniek ontwerp krijgen zonder de extra kosten van het helemaal opnieuw ontwikkelen van een aangepaste website.

je snel jouw website wilt lanceren

In een template zijn de basi slay-out en functionaliteit al ingebouwd. Dit bespaard tijd en kan ervoor zorgen dat je jouw  website snel operationeel kunt krijgen.

Je een professionele uitstraling wilt van jouw bedrijf

Een ontwerper kan ervoor zorgen dat de website visueel aantrekkelijk is, gemakkelijk te navigeren en geoptimaliseerd is voor bruikbaarheid.

What's included?

tijdlijn: 4 weken

Investering €1250

  • Showit template
  • Toevoegen van websitetekst en afbeeldingen van de klant
  • Responsive design voor mobiel
  • Integratie van sociale media
  • Foto optimalisatie
  • Basis seo voor pagina's en afbeeldingen
  • Opzetten van wordpress blog (indien nodig)
  • 2 correctierondes

Vragenlijst invullen

templates

Veel gestelde vragen

Letterlijk van alles en nog wat; afbeeldingen, kleuren, lettertypen en zelfs de lay-out

Voordat we beginnen met het aanpassen, moet u uw branding, afbeeldingen en websitetekst insturen. Je hebt ook een Showit-abonnement (inclusief hosting) en een domein nodig om je website op te zetten.

Als je een verkooppagina nodig hebt, kunnen wij deze toevoegen! Tegen een meerprijs kunnen extra pagina's aan uw aangepaste sjabloon worden toegevoegd

Ja! Showit bevat basis SEO-instellingen, zoals alt-tags, metatitels en beschrijvingen. Bij deze service is ook beeldoptimalisatie inbegrepen.

Naast de prijs van de op maat gemaakte template, moet je je ook abonneren op Showit. Showit heeft meerdere verschillende betalingsopties, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je website, beginnend vanaf $ 19/maand (jaarlijks gefactureerd). Je moet ook een domein kopen.

Nee, de huisstijl is niet inbegrepen. Je hebt al een merkidentiteit nodig voordat we een websitetemplate voor je kunnen aanpassen. Wij bieden wel semi custom huisstijlen aan of kunnen met je meedenken om een huisstijl met jou te ontwikkelen!

Klaar om je droomwebsite te lanceren?

get in touch