Het opzetten van een nieuw merk kan zowel een leuke als uitdagende ervaring zijn.
Wij nemen de tijd om jouw merk en doelstellingen te begrijpen en werken nauw met je samen om een op maat gemaakte website te ontwikkelen die jouw unieke persoonlijkheid en waarden weerspiegelt. Onze benadering combineert esthetiek met strategie, zodat we niet alleen een visueel aantrekkelijke website creëren, maar ook zorgen dat deze optimaal presteert en dat jij je doelen bereikt.

webdesign op maat

Esthetisch en strategisch

Vraag jij je af of je een website op maat nodig hebt?

Dit pakket is voor jou als...

JE WEBSITE niet meer voldoet aan jouw wensen

Je bent je  huidige website ontgroeid en je weet dat het tijd is voor een nieuwe die jouw bedrijf, zijn waarden en zijn missie echt weerspiegelt.

JE een website wilt die uniek voor jou is gemaakt

Website templates zijn geweldig, maar soms wil je iets dat volledig uniek is ontworpen voor jouw merk en waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

Je hebt geprobeerd zelf je website te maken maar komt er niet uit

Een bedrijf runnen is al overweldigend, maar als je probeert je website zelf te maken, kan dit nog meer onnodige stress en frustratie veroorzaken.

Klanten

dit maakte wij voor onze

What's included?

tijdlijn: 8 - 10 weken

Investering €1750

  • 5 aangepaste pagina's (home, over, diensten, portfolio, contact)
  • Bonuspagina's: 404, Instagram-links, coming soon
  • Responsief mobiel ontwerp
  • EO-geoptimaliseerde pagina's + afbeeldingen
  • Integratie van sociale media

Waarom
een custom website

creeert geloofwaardigheid en vertrouwen
overtuigd de bezoeker
verhoogt conversies

EEN STRATEGISCH WEBDESIGN

IS BELANGRIJK OMDAT:

Online aanwezigheid en zichtbaarheid

Jouw website is jouw online visitekaartje. Het zorgt ervoor dat je bedrijf online aanwezig is en makkelijk te vinden is voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Met een goed ontworpen website, relevante inhoud en zoekmachineoptimalisatie (SEO), kun je je online zichtbaarheid vergroten en meer verkeer naar je site trekken.

Marketing & branding

Je website is een krachtig marketinginstrument. Het stelt je in staat om je merk en boodschap op een consistente en aantrekkelijke manier te presenteren aan je doelgroep. Je kunt je website gebruiken om je producten of diensten te promoten en relevante informatie te delen. Het helpt bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

service en interactie

Je website kan dienen als een platform voor klantenservice en interactie. Je kunt veelgestelde vragen beantwoorden, contactgegevens delen en zelfs live chat-ondersteuning bieden. Dit verhoogt de toegankelijkheid voor je klanten en verbetert de algehele klantervaring.

Verkoop en conversies

Als je producten of diensten aanbiedt, kan je website fungeren als een online verkoopkanaal. Klanten kunnen via je website producten en diensten bekijken, prijzen vergelijken en direct aankopen doen. 

Klaar om je droomwebsite te lanceren?

get in touch