Ben je er klaar voor om jouw bedrijf alles te geven wat je in huis hebt? Laat ons een merk ontwerpen dat jouw visie weerspiegelt en een op maat gemaakte website creëren om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Er is geen betere manier om een indruk te maken dan met een opvallende identiteit. We zijn hier om je te begeleiden op jouw weg naar succes.

waar je trots op bent!

een webdesign en branding

Vraag jij je af of je een website en branding op maat nodig hebt?

Dit pakket is voor jou als...

JE een huisstijl hebt die niet meer past bij jouw business

Je bent je  huidige branding ontgroeid en je weet dat het tijd is voor een nieuwe die jouw bedrijf, zijn waarden en zijn missie echt weerspiegelt.

JE een website wilt die uniek voor jou is gemaakt

Website templates zijn geweldig, maar soms wil je iets dat volledig uniek is ontworpen voor jouw merk en waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

Je een consistente uitstraling wil voor je bedrijf

Een op maat gemaakte branding zorgt voor consistentie in je visuele communicatie, van logo tot kleurenschema. Dit helpt bij het handhaven van een professionele en betrouwbare uitstraling.

Je hebt geprobeerd zelf je website te maken maar komt er niet uit

Een bedrijf runnen is al overweldigend, maar als je probeert je website zelf te maken, kan dit nog meer onnodige stress en frustratie veroorzaken.

What's included?

tijdlijn: 2 - 3 maanden

Investering vanaf €2500

 • 5 aangepaste pagina's (home, over, diensten, portfolio, contact)
 • Bonuspagina's: 404, Instagram-links, coming soon
 • Responsief mobiel ontwerp
 • EO-geoptimaliseerde pagina's + afbeeldingen
 • Integratie van sociale media

 • Merk strategie
 • Primair en secundair logo
 • Submark
 • Kleurpalet
 • Typografie advies
 • Styleguide

branding

custom webdesign

WAT IS EEN MERKSTRATEGIE?

Merkstrategie verwijst naar het langetermijnplan en de aanpak die uw bedrijf hanteert om de merkidentiteit, het imago en de reputatie te ontwikkelen en te beheren.

MET HET BRANDING PAKKET IS DIT INBEGREPEN...

Brand visie

Je merkvisie is als een gids die de richting aangeeft voor je hele bedrijf. Het komt erop neer hoe je wilt dat je merk door anderen wordt gezien en ervaren. Het omvat de emotionele reacties die je hoopt op te wekken bij je doelgroep en de waarden die je wilt overbrengen. Een sterke merkvisie wekt vertrouwen op, helpt bij het opbouwen van loyaliteit en maakt uw merk onderscheidend ten opzichte van concurrenten.

Brand  doelgroep

Een belangrijke stap in het ontwikkelen van een sterke merkvisie is het begrijpen van je doelgroep. Wie zijn ze en wat zijn hun behoeften en verlangens? Wat is belangrijk voor hen als ze op zoek zijn naar producten of diensten vergelijkbaar met die van jou? Door je doelgroep te kennen, kun je jouw merkboodschap zo aanpassen dat deze resoneert en hen aanspreekt.

Brand persoonlijkheid

Merkpersoonlijkheid is een essentieel aspect van een sterk merk. Het gaat erom de unieke eigenschappen en waarden van jouw bedrijf te definiëren en deze consequent uit te dragen. Denk hierbij aan menselijke kenmerken zoals vriendelijkheid, betrouwbaarheid of innovatie. Het hebben van een duidelijke merkpersoonlijkheid helpt je om een emotionele band met je doelgroep op te bouwen en maakt je bedrijf herkenbaar en onderscheidend.

EEN STRATEGISCH WEBDESIGN

IS BELANGRIJK OMDAT:

Online aanwezigheid en zichtbaarheid

Jouw website is jouw online visitekaartje. Het zorgt ervoor dat je bedrijf online aanwezig is en makkelijk te vinden is voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Met een goed ontworpen website, relevante inhoud en zoekmachineoptimalisatie (SEO), kun je je online zichtbaarheid vergroten en meer verkeer naar je site trekken.

Marketing & branding

Je website is een krachtig marketinginstrument. Het stelt je in staat om je merk en boodschap op een consistente en aantrekkelijke manier te presenteren aan je doelgroep. Je kunt je website gebruiken om je producten of diensten te promoten en relevante informatie te delen. Het helpt bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

service en interactie

Je website kan dienen als een platform voor klantenservice en interactie. Je kunt veelgestelde vragen beantwoorden, contactgegevens delen en zelfs live chat-ondersteuning bieden. Dit verhoogt de toegankelijkheid voor je klanten en verbetert de algehele klantervaring.

Verkoop en conversies

Als je producten of diensten aanbiedt, kan je website fungeren als een online verkoopkanaal. Klanten kunnen via je website producten en diensten bekijken, prijzen vergelijken en direct aankopen doen. 

Klanten

wat zeggen onze

Anne

"Ik had het genoegen om samen te werken met Rebecca van Studio Visual Assistant voor de branding en website van mijn start-up. Rebecca begreep niet alleen mijn visie, maar wist deze ook op een buitengewone manier te vertalen naar een unieke en aantrekkelijke visuele identiteit. De website die ze creëerde tilde mijn bedrijf naar een hoger niveau. Ik beveel Rebecca en Studio Visual Assistant ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professioneel en op maat gemaakt ontwerpwerk."

Marlize

"Als creatieve professional was het voor mij essentieel om mijn portfolio op een aantrekkelijke en professionele manier te presenteren. Rebecca van Studio Visual Assistant begreep dit perfect en leverde een op maat gemaakte website die mijn werk tot leven bracht. De branding die ze voor mij heeft ontwikkeld, weerspiegelt precies wie ik ben als kunstenaar. Ik kan Rebecca en Studio Visual Assistant niet genoeg aanbevelen voor hun creativiteit en professionaliteit."

Klaar om je droombrand te lanceren?

get in touch